Nexd media
Image default
Media

Doen er Nederlandse deelnemers mee aan de internationale Masked Singer?

Kortgeleden is bekend geworden dat er naast de landelijke The Masked Singer ook een internationale versie van het programma op televisie komt. Dit betekent dat er een deelnemer komt die de beste van de wereld kan worden. Dat maakt het natuurlijk extra spannend. Bovendien is het leuk om een echte wereldwijde competitie te krijgen waar alle fans naar kunnen kijken. Het is zeker interessant om eens te kijken hoe dat dan precies zit en of er Nederlanders meedoen.

One World, One Masked Singer

Het programma zal One World, One Masked Singer gaan heten en is een idee van de mensen achter de Amerikaanse versie van het programma. Er zijn programma’s in 56 landen momenteel. Het idee is om deelnemers uit lokale versies mee te laten doen aan een grote internationale competitie. Daarmee zouden dus ook de winnaars van de Nederlandse seizoenen in aanmerking komen om deel te nemen. Er worden dan nieuwe pakken gemaakt en er zal een hele nieuwe strijd gaan beginnen. Dit maakt het natuurlijk alleen maar spannender.

Wie doen er mee?

Of er daadwerkelijk een Nederlandse deelnemer zal komen, is op dit moment nog niet bekend. Het is namelijk zo dat het programma nog in ontwikkeling is en er gekeken wordt wie er allemaal wel en niet mee willen doen. Zodra hier meer over bekend is, dan zal dat nieuws natuurlijk direct gebracht worden. Dit hangt echter natuurlijk van heel veel zaken af. De televisiewereld zit ingewikkeld in elkaar waar het bijvoorbeeld gaat om rechten en uitzendingen. Bovendien moeten de deelnemers ook wel kunnen meedoen.

Welke landen doen wel mee?

Ook daar is nog niet veel over te zeggen. Wel is bekend dat er interesse is uit Amerika, België, Duitsland, Polen, Spanje en Zweden. Natuurlijk zijn ook Zuid-Korea en Australië als grondleggers van de show wel geïnteresseerd. Er is echter nog niets definitief. Zoals gezegd zijn er bovendien bijna 60 landen die een eigen versie van het programma hebben. Waardoor er dus keuze genoeg is en een goede samenstelling gevonden moet worden. Dit kan dus nog weleens heel interessant gaan worden.