Nexd media
Image default
Media

Almere Deze Week: het huis-aan-huis blad voor de bewoners van Almere

Als jij graag op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws in Almere dan biedt Almere Deze Week jou die mogelijkheid. Elke woensdag wordt deze krant namelijk gratis bezorgd aan ongeveer 90.000 Almeerders. Dus als jij op de hoogte wilt zijn van wat er in jouw stad gebeurt of misschien wil jij als ondernemer wel lokaal adverteren dan is Almere Deze Week de ideale krant voor jou.

Wat biedt Almere Deze Week?

Almere Deze Week is een krant wat voornamelijk van belang is voor de bewoners van Almere. Het is niet alleen voor particulieren een interessante krant om te lezen maar ook voor bedrijven om in te adverteren maar daar komen we later op terug. Deze wekelijkse krant is trouwens niet alleen in gedrukte vorm te lezen maar ook online. Zo hebben ze hun eigen website en zijn ze actief op de verschillende social mediakanalen LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. Zo hebben ze meer dan 5.000 volgers op Facebook.

Adverteren Almere Deze Week

Voor veel bedrijven is het interessant om te adverteren bij Almere Deze Week. Dit kan je namelijk online doen maar ook via de krant. Stel jij hebt een klein bedrijfje in Almere en jouw doelgroep bestaat voor een heel groot deel alleen uit de bewoners van Almere dan is Almere Deze Week een krant dat jou veel meerwaarde kan bieden. Men is dan namelijk op de hoogte van het bestaan van je bedrijf en mogelijke acties. Zo kan je door middel van een adverteren ervoor zorgen dat ze betrokken raken bij jouw bedrijf. Tot slot is het ook een stuk goedkoper om te adverteren bij een lokale krant in tegenstelling tot een landelijk blad. Vooral voor startende ondernemer is dat interessant.