Nexd media
Image default
Internet marketing

Is online marketing is de heilige graal?

Het lijkt er tegenwoordig wel op dat Online marketing of internet marketing zoals het ook wel heet de heilig graal van ondernemers is. Een gespecialiseerd online marketing bureau is veel waard voor je onderneming.

En dat is ook niet zo gek als je beseft dat bijna 90% van de aankopen start met een zoekmachine. En dat bijna 90% van de zoekers niet verder komt dan de 1e pagina in Google.

 

Dus alle macht en business ligt bij de bedrijven die hun plekje op de 1e pagina hebben bemachtigd. Maar hoe kom je dan hoger in Google?

 

Zoekmachine optimalisatie

Hoger in Google kom je door middel van zoekmachine optimalisatie en meestal huur je daar een ervaren SEO specialist voor in. dat is het verbeteren van je website waardoor Google beter begrijpt waar die over gaat. Maar tegelijkertijd moet je ook meer autoriteit krijgen in de ogen van Google. En dat betekent meer content, kwalitatieve content, meer verwijzingen van andere website (met autoriteit op dat gebied) naar jouw website.

 

Hoe werkt linkbuilding

Linkbuilding is de manier waarop je andere websites naar jouw website laat verwijzen. Om dat goed te doen is een heel karwij en vraagt jaren van ervaring en kennis van de laatste ontwikkelingen.

 

Zo is het belangrijk om een natuurlijk linkprofiel te hebben. een linkprofieo dat bestaat uit do follow en no Follow linkjes, links van sterke domeinen en minder sterke websites, van websites uit Nederland maar ook deels uit het buitenland, etc.

 

Kun je SEO zelf doen?

SEO kun je zelf doen. Het internet staat bol van de blogs over hoe je je website kunt optimaliseren, content kunt promoten en linkbuilding kunt doen.

Echter je kunt met de beste bedoelingen hard aan de slag gaan met zoekmachine optimalisatie maar tegelijkertijd meer schade doen dan goeds voor je rankings.

 

Het beste is om samen met een ervaren SEO Specialist of SEO agency je vindbaarheid te verbeteren. Een goede expert op dit gebied kan jouw hulp goed gebruiken en jouw begeleiden terwijl hij zelf de lastige en technische zaken uitvoert die je niet zelf kunt doen.

 

Wat kost SEO?

Zoekmachine optimalisatie is meestal een dure aangelegenheid. Maar die investerign verdien je dubbel en dwars terug als je op de eerste pagina in Google staat. Mits je propositie goed is natuurlijk.

 

De uren van een ervaren SEO expert zijn duur de gehanteerde SEO tools zijn niet goedkoop en al;s je kwalitatieve artikel links wilt kopen dan gaat het nog veel harder. Maar dat zijn juist de linkjes die je het meeste omhoog gaan helpen.