Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Vier tips voor het organiseren van een 21 diner

Ben je binnenkort jarig en word je eindelijk 21 jaar? Dan wordt het natuurlijk tijd om jouw 21 diner te organiseren. Misschien heb je al een aantal 21 diners bij mogen wonen, omdat jouw vriendinnen al jarig zijn geweest dit jaar. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan zijn er online genoeg tips te vinden die jij niet mag vergeten. Natuurlijk willen wij jou hier zo goed mogelijk op voorbereiden, dus geven wij jou in deze blog vier tips voor het organiseren van een 21 diner.  

 

Locatie

Normaal gesproken wordt een 21 diner altijd bij jouw ouders thuis georganiseerd. Dit is namelijk wel net zo leuk, omdat al jouw vrienden dan kunnen zien waar jij iedere dag zit. Maar ook kunnen ze kennis maken met jouw ouders, mocht dit nog niet eerder zijn gebeurd. 

 

Uitnodiging

 

Bij een 21 diner nodig je al jouw vriendinnen uit die dicht bij jou staan, maar overleg altijd wel eerst even met jouw ouders hoeveel gasten jij mag en kan uitnodigen. Heb je bijvoorbeeld maar een kleine eettafel en wil je tien vriendinnen uitnodigen? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw 21 diner in twee delen te organiseren. 

 

Online zijn er verschillende mogelijkheden om een leuke uitnodiging te maken. Maak bijvoorbeeld gebruik van leuke stickers en plaatjes of voeg een QR-code toe waar de belangrijke informatie op te vinden is, zoals de locatie, datum, tijdstip, cadeautip en een eventueel thema.

 

Aankleding

Bij een 21 diner hoort ook een leuk thema met aankleding bij. Vaak zie je dat de meiden voor een bepaalde kleur kiezen waarin iedereen gekleed komt en de versiering ook dezelfde kleur heeft. Wanneer je bijvoorbeeld voor de kleur blauw kiest, is het leuk dat je zelf een mooie blauwe jurk aantrekt en de kamer versiert met blauwe slingers en ballonnen. Maar ook de tafel moet natuurlijk aangekleed worden. Koop een mooi tafelkleed met bijpassende borden en servetjes en schaf een aantal disposable wijnglazen aan. 

 

Herinnering voor later

Wanneer je een 21 diner organiseert is het wel erg leuk en toepasselijk om foto´s van jullie, de aankleding en het eten te laten maken. Vooral omdat de gehele aankleding op elkaar is afgestemd in dezelfde kleur. Daarnaast is het ook nog eens een leuke herinnering voor later. Vraag bijvoorbeeld jouw ouders of zij de avond kunnen vastleggen met een camera of telefoon en plak alle foto´s in een fotoboek om er op een ander moment met jouw vriendinnen op terug te kijken. 

 

https://disposabledirect.nl/