Nexd media
Image default
Woning en Tuin

Van verzekeraar tot groen dak

Wist u dat u tegenwoordig ook bij Interpolis een groen dak kunt kopen? Zo worden sedumdaken nog toegankelijker voor een groter publiek! Daar zijn we bij NatureGreen blij mee, want daardoor komen er steeds meer groene daken te liggen in Nederland. Dat is goed voor het milieu en past goed in onze missie om alle grijze daken om te toveren tot mooie groene daken!

 

Nadelen afnemen groen dak bij verzekeraar

Toch zitten er ook wat nadelen aan het afnemen van een groendak bij een verzekeraar als Interpolis. Deze bedrijven hebben namelijk vaak niet de specialistische kennis die een groendakleverancier wel bezit. Daardoor kunnen zij u minder goed adviseren en bestaat de kans dat u een dak kiest wat eigenlijk niet goed aansluit op uw wensen. Om dat te voorkomen, raden wij u dan ook aan om toch te kiezen voor een kleiner bedrijf. Zo weet u namelijk zeker dat u de juiste informatie krijgt!

 

Bestel nu een groen dak bij NatureGreen!

Bestel daarom uw groen dak bij een specialist als NatureGreen! Wij leven van en voor groen daken en hebben dan ook een passie voor het vakgebied. Daardoor kunnen wij u goed adviseren en helpen bij het kiezen van het perfect groen dak voor u. Ons team van enthousiaste medewerkers staat graag voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Wilt u dus meer weten over een groen dak? Neem dan gauw contact met ons op!