Nexd media
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw gouden munten verkopen aan een betrouwbare handelaar

De waarde van een collectie gouden munten kan nogal afhangen van de koper. Daarom is het verstandig om een betrouwbare deskundige te raadplegen als u op het punt staat om uw verzameling te verkopen. U kunt daarvoor het best langsgaan bij de winkel van Postzegel- en Munthandel Insulinde in Den Haag. Deze winkel bestaat al bijna een eeuw, waardoor alle nodige kennis aanwezig is. Uw collectie kan daardoor snel ter plekke worden getaxeerd. Aan de hand van de goudprijs en eventuele speciale stukken wordt er een bod gedaan door de winkel. Dit is vrijblijvend en gratis. U hoeft dus niet met het bod akkoord te gaan.

Speciale gouden en zilveren munten verkopen

Er zijn veel verschillende speciale munten in de omloop. In Nederland zijn gouden tientjes daarvan een voorbeeld. Het gouden tientje van Beatrix bijvoorbeeld werd speciaal geslagen voor de regeringsperiode van deze koningin. Door hun uniekheid en waarde zijn gouden tientjes erg geliefde stukken onder verzamelaars. Daardoor kunt u deze speciale gouden munten te allen tijde weer verkopen. Als u meer informatie zoekt over het in- of verkopen van uw gouden tientjes en/of andere munten, dan kunnen de vriendelijke medewerkers u snel verder helpen. 

Wacht niet te lang

Als u gouden munten wilt verkopen dan doet u er andere verzamelaars een groot plezier mee door dat zo snel mogelijk te doen. Sommige liefhebbers wachten al jaren op die ene speciale munt. Door de stukken opnieuw in de omloop te brengen, hebben anderen de kans om ervan te genieten. Daarnaast kunt u natuurlijk met de opbrengst doen wat u wilt. Misschien wilt u investeren in andere verzamelstukken. In dat geval kunt u tijdens uw bezoek aan de winkel van Postzegel- en Munthandel Insulinde direct het uitgebreide assortiment bekijken. Zij bezitten vele speciale munten, bankbiljetten, penningen en postzegels die netjes geordend zijn. Om het aanbod te bekijken kunt u ook bij de webshop terecht.

https://www.insulindedenhaag.nl/