Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Overweeg je botox? Dit is wat je moet weten!

Overweeg je voor het eerst botox te nemen? Of het nu voor migraine, knarsetanden, huidverbetering of overmatig zweten is: je hebt waarschijnlijk genoeg vragen over de procedure. Wie moet het uitvoeren? Hoe lang duurt het? Is er iets dat je vooraf moet doen om je voor te bereiden? Maak je geen zorgen, we hebben al jouw antwoorden hier! Lees verder voor meer informatie zodat je beslagen ten ijs komt!

 

Een kliniek kiezen

De eerste stap bij het krijgen van botox is ervoor te zorgen dat u een gekwalificeerde kliniek en specialist kiest met ervaring in het uitvoeren van dit soort procedures. Je moet altijd op zoek gaan naar gecertificeerde specialisten die gecertificeerd zijn om de injecties toe te dienen en een passende achtergrond hebben. De beste manier om een ​​gekwalificeerde aanbieder te vinden, is door vrienden en familie om aanbevelingen te vragen of online te zoeken naar beoordelingen van eerdere patiënten. Zo zijn er verschillende klinieken die al jarenlange ervaring en veel expertise hebben waardoor de kans op slagen groter wordt. Neem bijvoorbeeld een kijkje op marcovancoevorden.nl en ontdek of deze kliniek wat voor jou is!

 

Wat je kunt verwachten tijdens jouw afspraak

Wanneer je op jouw afspraak arriveert, zal de specialist beginnen met het bekijken van jouw medische geschiedenis en bespreken hoe zij precies van plan zijn de botox-injecties toe te dienen. Na dit consult wordt er meestal een vervolgafspraak gepland. Tijdens dit moment wordt de behandeling uitgevoerd. Afhankelijk van jouw individuele behoeften kan dit proces enigszins variëren. Over het algemeen duurt elke injectie ongeveer drie seconden per plaats en duurt het in totaal slechts enkele minuten. Zodra de injecties zijn toegediend, masseert de specialist het gebied zachtjes met de vingertoppen. Deze stap helpt ervoor te zorgen dat het product gelijkmatig over jouw gezicht wordt verdeeld.

 

Voorbereidingstips

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om je goed voor te bereiden voor je afspraak. Zorg ervoor dat je 24 uur voorafgaand aan jouw sessie geen alcohol drinkt, omdat dit uw bloed kan verdunnen en blauwe plekken na de behandeling kan vergroten. Zorg er bovendien voor dat je 48 uur van tevoren geen ibuprofen of aspirine gebruikt, omdat deze medicijnen uw bloed ook kunnen verdunnen en mogelijk kunnen leiden tot een toename van blauwe plekken na de behandeling. Probeer ten slotte geen grote evenementen zoals bruiloften of sollicitatiegesprekken te plannen tot een week na de behandeling, aangezien blauwe plekken tot 7 dagen na injectie kunnen aanhouden, afhankelijk van jouw huidtype en de mate van gevoeligheid. Voor andere voorbereidingen is het raadzaam om hiernaar te vragen bij de kliniek en de specialist die jou behandelt. 

 

https://marcovancoevorden.nl