Alles wat je moet weten over eToro

      Reacties uitgeschakeld voor Alles wat je moet weten over eToro

Deze keer gaat onze review over de Forex broker eToro. Je kunt bij eToro beleggen in aandelen tegen € 0,- transactiekosten. In dit artikel bespreken de auteurs van beter beleggen onze eToro review.

eToro

Een online broker met kantoren die gevestigd zijn in Cyprus, Tel aviv en Londen. Deze broker werd in 2006 opgericht en in 2010 werd eToro een sociaal investeringsplatform met een functie die “Copy-Trading” heet. De “Copy-Trading” functie geeft beleggers een kans om investeringen te bekijken, te volgen en om deze investeringen van succesvolle handelaars te kopiëren. Het online beleggersplatform eToro is nu gericht op een beursgang in het tweede halfjaar van 2021. De waardering voor eToro ligt op $ 10 miljard, vergeleken met het moederbedrijf van DEGIRO is dit aanzienlijk meer. Lees DEGIRO review om meer te weten te komen over het platform. Twijfel je tussen de twee? Dan is het aan te raden om meer te lezen over DEGIRO vs eToro.

Transactiekosten

Bij eToro betaal je op aandelen geen transactiekosten en ook gelden op eToro geen uitgifte kosten en/of beheerskosten.

Aanbod

In deze eToro review weten wij dat het qua aanbod meer dan goed zit. Het aandelen aanbod is echt ontzettend groot en je kunt op die manier in diverse regio’s beleggen. eToro biedt aan:

EFT’S/ trackers Aandelen CFD’s

De aandachtspunten

We weten nu dat er op eToro geen transactiekosten gelden op zowel de aankoop en de verkoop van ETF’s en aandelen. Maar op welke punten moet je wel letten als je een gratis rekening bij eToro wilt openen? Je kunt met eToro zoals de advertenties laten zien gratis handelen. Houd wel rekening met deze punten.

Kosten voor geldopnames

Er wordt door eToro een vast tarief van $ 5 in rekening gebracht voor elke keer dat je je geld wilt opnemen. Er is een minimaal opnamebedrag van $ 30 vereist. Als je geld wilt besparen is het dus verstandig om niet al te vaak te laten uitbetalen.

Andere kosten om op te letten

De kosten zitten bij eToro in de spread en de overnight fee. De spread is tussen kopen en verkopen het verschil. De overnight fee betaal je als je ’s nachts je positie open wilt houden. Afhankelijk van de marktomstandigheden en liquiditeit zal de spread variëren. Het kan voorkomen dat marktomstandigheden zorgen voor hogere spreads dan de spreads die weergegeven worden.

Voor CFD-posities rekent eToro een nacht-/weekendpremie kosten. Bijvoorbeeld zoals posities met hefboom en bij short-posities.

eToro zal je nooit achteraf verrassen. Het platform is erg doorzichtig in de tarieven gedurende het handelen.

Conclusie

Bij eToro betekent gratis handelen echt gratis handelen. Als je op zoekt bent naar een broker die betrouwbaar is dan zit je bij eToro goed. De functie van het copy trading is een feature die uniek en origineel is op het platform en die zeker het uitproberen waard is

Wil je meer weten over de kunst van het beleggen? Bij beter beleggen staan de auteurs met hun jarenlange beleggingservaring klaar om jou naar een beter rendement te helpen.

https://beter-beleggen.nl/