Nexd media
Aanbiedingen

Abonnement kinderblad kiezen

Gelukkig is er al meer aandacht voor het feit dat kinderen nu te weinig lezen en dat dit gestimuleerd dient te worden. Dat moet op school gebeuren, maar ook ouders en opvoeders hebben hierin een belangrijke taak. Door het afsluiten van een abonnement kinderblad kun je als ouder of verzorger een eerste stap zetten. Kies voor een onderwerp dat de interesse heeft van je kind. Het zou fijn zijn als jouw kind staat te popelen op het moment dat het nieuwe blad in de brievenbus valt. Heb jij dat gevoel zelf vroeger gehad? En dat is ook nu nog echt mogelijk bij je kind en wellicht ook bij jou, omdat een kindertijdschrift ook leuk is voor de ouders.

 

Abonnement kinderblad voor elke leeftijd

 

Ga op zoek naar een abonnement kinderblad en je vindt ze online gerangschikt op leeftijd, dat maakt het kiezen eenvoudiger. De leeftijd is een indicatie, want sommige tijdschriften worden door alle leeftijden gelezen, zelfs door volwassenen. Geef je kind een abonnement cadeau voor een goed rapport, een behaald diploma, een verjaardag. Ook wanneer opa en oma je vragen naar een geschikt cadeautje kun je dit voorstellen, een nuttig, leerzaam en leuk cadeau.

 

Kinderbladen zien er namelijk heeft vrolijk uit, vele kleurtjes maken het aantrekkelijk ook voor kinderen die nooit een blad of boek  pakken om te lezen. Daarnaast spreken de onderwerpen in het tijdschrift aan, ze sluiten aan bij de interesses van een bepaalde leeftijd. Kun je geen keuze maken, vraag een proefabonnement aan of koop enkele losse nummers en let op de reacties van jouw kind (kinderen).