Een breed aanbod met duurzaam verpakkingsmateriaal vindt u bij deze specialist

      Reacties uitgeschakeld voor Een breed aanbod met duurzaam verpakkingsmateriaal vindt u bij deze specialist

Groenten en fruit: u kunt het op diverse manieren verpakken. Denk aan plastic zakken, papieren tasjes of met etiketten. Er moet voldoende productinformatie beschikbaar zijn en u wilt de houdbaarheid ervan uiteraard ook zo veel mogelijk verlengen. Wilt u daarnaast ook nog de meest milieu bewuste keuze maken? Kies dan voor duurzaam verpakkingsmateriaal voor uw groente en fruit. Vaak biedt dit een uitstekend alternatief als het gaat om het terugbrengen van verpakkingsafval.

Een specialist in verpakkingsmateriaal

Euro West is opgericht in 1970 en is van oorsprong een groothandel in groente en fruit en heeft zich gespecialiseerd in duurzaam verpakkingsmateriaal. U kunt bij hen uitstekend terecht voor diverse soorten verpakkingen van verschillende maten, soorten en prijzen. Bij Euro West kunt u behalve het laten verpakken van groente en fruit, ook terecht voor het stickeren van fruit en groente die reeds verpakt worden aangeleverd. Zo kunt u de kwaliteit en daarmee de aantrekkelijkheid van uw producten eenvoudig vergroten. U vindt bij deze verpakkingsspecialist een breed aanbod aan duurzaam verpakkingsmaterialen voor diverse soorten groente en fruit. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld, klafnet, netlon’s en flowpack verpakkingen in diverse groottes. Hun aanbod verpakkingen varieert van gesealde stuksverpakkingen en een kleinpak verpakking tot flowpack verpakkingen met schalen en foodtainerdozen. Bent u benieuwd welk duurzaam verpakkingsmateriaal het best past bij uw doeleinde? Dan geven ze u graag advies.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u producten laten ompakken, voorzien van een duurzame verpakking of laten stickeren? Of zou u graag onrijpe vruchten willen laten rijpen bij deze groente en fruit specialist in hun gloednieuwe rijpingscellen? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos bij hen! Wanneer u geïnteresseerd bent, vraagt u bij hen vrijblijvend een offerte aan via e-mail. Heeft u nog andere vragen of zou u graag persoonlijk advies willen ontvangen van deze expert? Neem dan telefonisch contact met hen op!

https://www.euro-west.nl/