Nexd media
Image default
Woning en Tuin

3 redenen om vandaag nog voor een van onze rolhorren te kiezen

Steeds meer mensen kiezen voor rolhorren om meer uit hun woning te halen. Zeker met het brede aanbod aan rolhorren op onze website (waarbij u zelf de afmetingen en kleuren kiest), is het makkelijk om de juiste rolhor te kiezen voor uw situatie. Maar wat zijn nou eigenlijk de voornaamste redenen om te kiezen voor een rolhor? We hebben de drie belangrijkste redenen onder elkaar gezet voor u.

Optimaal gebruiksgemak

Een van de belangrijkste redenen om gebruik te maken van rolhorren, is het feit dat zij gemakkelijk te gebruiken zijn. Moet het raam geopend of juist gesloten worden? Dan rolt u de hor omhoog, doet het raam open of dicht en trekt de hor weer omlaag. Dit zorgt ervoor dat u altijd makkelijk de ramen kunt openen, ondanks dat er een hor voor het raam zit. Ideaal dus, want zo wordt het u zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Kan heel het jaar blijven zitten zonder dat het een storende factor is

Veel mensen zijn meerdere malen per jaar bezig met de horren voor de ramen. Aan het einde van de lente moeten de horren geplaatst worden, die vervolgens aan het einde van de herfst weer verwijderd moeten worden omdat zij in de weg zitten of simpelweg de komende maanden niet meer nodig zijn. Heeft u hier geen zin meer in? Groot gelijk ook, want wanneer u de rolhorren van ons monteert, dan kunnen deze gewoon heel het jaar blijven zitten. Wanneer u vrij uitzicht uit de ramen wilt, dan rolt u de rolhorren immers gewoon op.

Meer wooncomfort

Met onze luxere horren kiest u niet alleen voor bijzonder fraaie horren die altijd op maat gemaakt kunnen worden voor elke situatie, u kiest ook voor aanzienlijk meer wooncomfort. U kunt namelijk de ramen gewoon open laten staan ’s nachts, zodat er altijd frisse lucht binnen kan komen en u tegelijkertijd geen insecten of vuil in huis haalt. Wist u dat u zelfs kunt kiezen voor pollengaas voor de meeste producten op onze website? De ideale oplossing voor mensen die last hebben van hooikoorts of andere allergieën.

https://www.luxehorren.nl/