Uren registratie in Excel niet meer van deze tijd

      Reacties uitgeschakeld voor Uren registratie in Excel niet meer van deze tijd

Heeft u erover nagedacht om de uren registratie Excel anders bij te behouden, maar weet u niet hoe? Of u zou verwachten dat dit een digitaal programma is dat veel geld kost. Niets is onjuist. Dit soort programma’s zijn betaalbaar en gebruiksvriendelijk.

 

Waarom stoppen met uren registratie in Excel?

Uren registratie Excel wordt alleen gebruikt om werkuren bij te houden. Maar is dit echt een handige manier? Veel ondernemers beginnen hun management met Excel, maar als ze er eenmaal aan gewend zijn, zullen ze het moeilijk vinden om op te geven. Verandering kan moeilijk zijn. Spreadsheet programma’s lijken echter minder bruikbaar dan veel mensen denken. Er zijn veel tekortkomingen, en een voorbeeld van dergelijke tekortkomingen is het verloren overzicht. In het begin was het gemakkelijk om hun eigen tabbladen en formules te gebruiken om verschillende Excel-bestanden te monitoren. Maar het is gemakkelijk om een ​​fout te maken, maar die fout heeft inderdaad invloed op alle invoergegevens. De formule is erg gevoelig voor kleine afwijkingen en kan een enorme impact hebben op de boekhouding.

 

De betere optie voor uren registratie

Als u werktijden en aanverwante werkzaamheden overzichtelijker wilt hebben, kunt u ervoor kiezen om de verbeterde werktijdregistratie te behouden. Een voorbeeld van zo’n programma is Keeping. In de uren registratie kunnen werkuren zelfs worden gekoppeld aan loonstroken of facturen. Freelancers en ondernemers maken veel gebruik van tijdsregistratie. De uren registratie is ideaal omdat deze eenvoudig in gebruik en overzichtelijk is. U zit nooit direct vast aan een abonnement, u kunt proberen of het voor u werkt.

https://keeping.nl/excel-urenregistratie