Uitkering verzekering na brand – Schadeoplossing Nederland B.V.

      Reacties uitgeschakeld voor Uitkering verzekering na brand – Schadeoplossing Nederland B.V.

Wist u dat een uitkering van de verzekering na brand niet altijd vanzelfsprekend is? In de meeste gevallen gaat dit gelukkig wel goed maar vaak gaat het ook niet goed en dan kunt u wel wat extra hulp gebruiken van iemand die thuis is in de materie. Het maximaliseren van uw uitkering van de verzekering na brand kunt u doen met een eigen expert.

Uitkering verzekering niet altijd vanzelfsprekend

De uitkering van uw verzekering is in geval van brand niet altijd vanzelfsprekend ondanks het feit dat u er wel verzekerd voor bent. Er zijn namelijk een aantal uitsluitingen en er wordt gewerkt met afschrijvingslijsten. Wanneer u wel een uitkering na brand ontvangt, kan het zijn dat uw verzekering slechts een klein deel van de schade vergoed.

Het is lastig om zelf te onderzoeken of de aangeboden uitbetaling terecht is. U zult daarvoor namelijk diepgaande kennis moeten hebben van wat uw rechten zijn en u zult de afschrijvingslijsten goed moeten controleren. Ook zult u in gesprek moeten gaan met de expert van de inboedelverzekering.

Maak gebruik van uw eigen expert

Uw eigen expert wordt ook wel de contra-expert genoemd. Deze expert wordt u niet aangedagen door de verzekeringsmaatschappij. Deze expert moet u zelf vinden en zelf inschakelen. U hoeft deze daarentegen niet zelf te betalen. Deze expert declareert zijn kosten op uw brandverzekering of inboedelverzekering. Gelukkig maar, dan heeft u niet nóg meer kosten na de brand.

Verzekering bij brand

Een verzekering bij brand kunt u afsluiten bij bijna iedere verzekeraar in nederland. Het gaat dan vaak om de inboedelverzekering of opstalverzekering. De inboedelverzekering voor de losse spullen in de woning en de opstalverzekering voor de vaste delen van de woning zoals de vloer, muren en plafonds. Een verzekering dient na de brand altijd zo snel mogelijk ingeschakeld worden. Vaak gebeurd dit eerste contact al door Stichting Salvage.

Een verzekering bij brand is noodzakelijk, maar in veel gevallen niet verplicht. Een opstalverzekering is verplicht bij huizen waar een hypotheek op zit. Een inboedelverzekering is helemaal niet verplicht voor woningeigenaren of huurders. Daarentegen wordt een verzekering bij brand wel áltijd aangeraden. Zowel voor de opstal als de inboedel.

U betaald een klein bedrag per maand. Als u de uitkering van de verzekering na brand een keer nodig hebt, dan bent u blij dat u verzekerd bent voor brand. Overigens geeft het ook een stukje geruststelling en dat is natuurlijk ook wat waard.

Heeft u problemen met de uitkering van uw verzekering na brand? Wacht dan niet te lang en schakel direct uw eigen expert in via Schadeoplossing Nederland B.V. Bel 088 – 888 5000 of stuur een bericht via de website.

https://schadeoplossing.nl/brandschade/uitkering-verzekering-brand