Nexd media
Image default
Banen en opleidingen

Ontdek de voordelen van een Six Sigma training voor jouw bedrijf

Voor een Lean Six Sigma training kun je perfect terecht bij L6SigmaCoach. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het trainen van bedrijven om een betere performance binnen de organisaties te creëren. De coaches identificeren kritische obstakels in de processen en proberen op deze manier samen met bedrijven een aanloop tot verbetering te maken. Een Six Sigma training leidt bijvoorbeeld tot verbetering van lean-management, het beter oppakken van feedback van klanten, het vormen van een policy en duidelijke visie voor de toekomst en een sterkere ondersteuning-customer support. L6SigmaCoach is dus jouw partner als het gaat om een aanzienlijke verbetering van jouw organisatie op zowel de lange als de korte termijn, voor zowel je medewerkers/collega’s als je klanten!

Een gestructureerde training met een duidelijk doel

De Six Sigma training is erop gericht om efficiënter én effectiever te leren werken. Ook de ontwikkeling van een hogere klantwaarde en het verlagen van operationele kosten behoort tot de doelen van deze training. Natuurlijk draait het om een grotere winstmarge, maar ook om een goed imago voor zowel medewerkers als klanten. L6SigmaCoach snapt dat niet ieder bedrijf dezelfde Six Sigma training nodig heeft. Daarom hebben zij de trainingen opbouwend ingedeeld. Je start met de Yellow Belt training, waarna je de Green Belt training en eventueel de Black Belt training volgt. Zo volg je altijd de training die bij je organisatie past en pak je je doelen op gestructureerde wijze aan.

Praktijkgerichte trainingen op verschillende niveaus

Niet alleen biedt L6SigmaCoach de Six Sigma training als opvolgbare lean-opleiding aan: ook kunnen allerlei soorten bedrijven hier terecht voor de juiste aanpak. Dit betekent dat zowel startende als zeer ervaren bedrijven hier een Six Sigma training kunnen volgen. De trainingen zijn bovendien opgebouwd uit verschillende praktijkgerichte cases, zodat iedereen gemotiveerd en actief blijft. L6SigmaCoach is gevestigd in Hoofddorp, nabij Amsterdam, en heeft al diverse startende en meer ervaren bedrijven de goede weg op geholpen.

https://l6sigmacoach.nl/