Nexd media
Image default
Zakelijk

Kun je Office 365 downloaden op een Macbook

Het aanschaffen van Office 365 kan op verschillende apparaten met verschillende merken. Zo heb je een Office 365 basispakket voor 65 euro die je kunt gebruiken op zowel een Windows computer als een macbook. Wel is het hiervoor belangrijk dat je de juiste licentie aanschaft. Zo zijn er diverse licenties te koop en is elke licentie geschikt voor een andere situatie.

 

Office 365 downloaden op een Macbook

Met het basispakket van Office 365 kun je ook op een Macbook gebruik maken van de apps en programma’s die onderdeel uitmaken van de software. Een Office 365 Macbook download werkt niet anders dan het downloaden op andere computers. Wel is het prettig als je hierbij de hulp in kunt schakelen van een expert. Zorg er daarom voor dat je het product bij de juiste webshop aanschaft. Let er hierbij goed op hoe er met klanten om wordt gegaan.

 

Een Office licentie kopen

Het kopen van een Office licentie kan je helpen bij diverse dagelijkse activiteiten op de computer.  Er zijn hierbij verschillende licenties mogelijk. Zo kun je ook een relatief goedkope licentie aanschaffen. Op deze manier word je niet opgezadeld met programma’s waar je niks aan hebt en hoef je alleen te betalen voor de software die jij echt nodig denkt te hebben. Als je achteraf van gedachte verandert kun je dit op ieder ander moment alsnog aanschaffen, maar hoef je niet te veel te betalen voor de periode waarin je de extra programma’s niet nodig had. Office 365 schaf je eigenlijk altijd aan voor een jaar. Na dit jaar is het nodig om Office opnieuw aan te schaffen of op zoek te gaan naar een alternatief. Als je ervoor kiest om Office 365 licentie te verlengen, is dit eenvoudig te regelen door je gegevens opnieuw in te voeren en vervolgens met de code die je krijgt na de betaling opnieuw in te loggen. Op deze manier kun jij snel weer verder met wat je bezig was en hoeft de klantenservice geen overuren te draaien.

 

Over Office 365 Personal

Office 365 Personal is een software met een basis pakket waaraan je per jaar tussen de 50 en 120 euro kwijt bent. Voor dit bedrag krijg je een hoop programma’s die je tijdens het jaar zoveel kunt gebruik als je zelf wilt. Enkele voorbeelden van de programma’s zijn Word, Powerpoint en OneDrive. Daarnaast zijn er ook nog een hoop programma’s of professionele varianten die je ernaast kunt aanschaffen. Je kunt bijvoorbeeld bij Office 365 ook een Bitdefender aanschaffen die ervoor zorgt dat je laptop zo goed mogelijk is beschermd tegen malware en virussen die je steeds vaker tegenkomt op internet. Er zijn verschillende bitdefenders, hele goedkope en ook wat duurdere. Het hangt er hierbij voornamelijk vanaf wat van risico je denkt te lopen. Bovendien is een versie voor de telefoon uiteraard goedkoper dan een versie van een computer. Een antivirus voor de telefoon kun je bij een aantal webshops namelijk al aanschaffen voor maar 10 euro.