Nexd media
Image default
Meubels

Kende je deze voordelen van het hoekbureau al?

Een hoekbureau gebruiken voor je werk of hobby heeft heel wat voordelen. In tegenstelling tot een groot recht bureau biedt het je veel meer mogelijkheden. Wellicht ken je deze voordelen nog niet daarom geven we je hier graag wat verdere informatie over.

Het geeft je veel meer ruimte

In tegenstelling tot een groot recht bureau heb je met een hoekbureau meer ruimte. Het is heel goed mogelijk om het bureau in twee gedeeltes te verdelen. Dan kan je het ene gedeelte gebruiken voor een computerscherm of een laptop en er bijvoorbeeld ook nog een printer naast zetten. Terwijl je dan het andere gedeelte kan gebruiken voor tekeningen, notities of om je documenten neer te leggen. Ook hele handig als je een wat grotere computer gebruikt dan blijft er nog voldoende werkruimte over. Heb je een hobby waarbij je heel veel spullen moet gebruiken. Ook dan is het fijn om een hoekbureau te gebruiken en op die manier extra werkruimte te creëren.

 

Ook onder het hoekbureau extra veel opbergruimte

Een ander groot voordeel is dat er ook onder het hoekbureau veel ruimte is. Je kan er met gemak van allerlei spullen opbergen. Er is ook plek genoeg om er bijvoorbeeld een ladeblok of een opbergkastje onder te plaatsen. Dat is dan gelijk ook weer ruimtebesparend. Want alles wat je onder het bureau kan opbergen geeft weer meer ruimte in je kantoor of werkplek.

Meer bewegingsvrijheid

Lekker veel beenruimte en bewegingsvrijheid. Dit is ook een van de voordelen van een hoekbureau. Het geeft je ook meer ruimte om te bewegen. Echt ideaal als je er dagelijks heel wat uren aan gaat werken. Dan is het heel prettig dat je tijdens het werk een beetje vrij je benen kan bewegen.

Het bespaart ruimte in je werkkamer

Een groot recht bureau kan behoorlijk wat ruimte in beslag nemen. Het is eigenlijk heel vervelend als een recht bureau wel heel erg veel van de ruimte als het ware opslokt. Wil je net zoveel werkruimte creëren als aan een groot recht bureau dan kan een hoekbureau wellicht uitkomst bieden. Doordat een hoekbureau in verhouding veel minder ruimte in beslag neemt blijft er in de werkkamer of het kantoor meer plek over. Omdat je een hoekbureau letterlijk in een hoek kan plaatsen is er rondom nog genoeg ruimte over in de werkomgeving. Plaats genoeg om nog een extra kast of een grote luxe bureaustoel neer te zetten.

Wij hebben ons bureau hier gekocht: https://www.emob.nl/kantoor/bureaus (is een echte tip hoor)