Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Je eigen koffiemok bedrukken

Je eigen koffiemok bedrukken

Heb je ooit een koffiemok gezien met een grappig gezegde of meme en bij jezelf gedacht: “Dat heb ik nodig in mijn leven!” Nou, goed nieuws – het is eigenlijk vrij eenvoudig om thuis je eigen koffiemok te bedrukken. Alles wat je nodig hebt is een witte keramische mok, wat transferpapier en een inkjetprinter. Dit is hoe het werkt:

 

1. Begin met het vinden van een afbeelding die je wilt gebruiken voor je mok. Dit kan van alles zijn, van een foto tot een kunstwerk tot een grappig gezegde. Als je je afbeelding eenmaal hebt, pas hem dan zo aan dat hij op je mok past. Je kunt dit doen met elk fotobewerkingsprogramma (zoals Photoshop of GIMP).

 

2. Print vervolgens je afbeelding op het transferpapier met je inkjetprinter. Zorg ervoor dat je de afbeelding spiegelt, zodat hij in spiegelbeeld wordt afgedrukt (dit is belangrijk zodat je afbeelding er niet achterstevoren uitkomt als je hem op de mok zet).

 

3. Knip je afbeelding uit en laat een kleine rand rond de rand over.

 

4. Plaats de uitgeknipte afbeelding op je mok en zorg ervoor dat hij staat waar je hem wil hebben. Gebruik dan een creditcard of een ander hard voorwerp om over het papier te wrijven, zodat de afbeelding op de mok komt.

 

5. Haal het papier er voorzichtig af, en voila! Je hebt nu een eigen koffiemok!

 

Je eigen koffiemok bedrukken is een geweldige manier om een persoonlijk tintje te geven aan je ochtendkopje koffie (of thee!). Bovendien is het een leuk project dat je thuis kunt doen met slechts een paar benodigdheden. Dus als je de volgende keer een grappige spreuk of meme ziet die je op een mok wilt hebben, koop hem dan niet – maak hem zelf! En mocht je niet alle benodigdheden hebben om er zelf een te maken koop dan een koffiemok met logo van Loopper!

 

https://www.loopper.nl/