Nexd media
Image default
Woning en Tuin

Inductiebeschermer – Topdoek.nl

Een inductiebeschermer is de ideale oplossing voor het beschermen van je inductiekookplaat tegen vuil en krassen op het moment dat je de plaat niet gebruikt. Bovendien voegt het ook nog eens extra werkruimte toe in je keuken!

Bescherm je inductiekookplaat

Inductiekookplaten zijn door hun gladde oppervlak gevoelig voor krassen en er blijft gemakkelijk vuil op liggen, bijvoorbeeld als gevolg van andere werkzaamheden in de keuken. Bij Topdoek.nl is daar nu de ideale oplossing voor: De inductiebeschermer van Topdoek!

Een inductiebeschermer voor elke smaak en elk formaat

Bij Topdoek.nl vind je voor elk formaat inductiekookplaat een inductiebeschermer, die elk op hun beurt weer in diverse dessins leverbaar zijn. Zo zijn er unikleurige beschermers – in verschillende kleuren, maar er zijn ook inductiebeschermers met platen en foto’s erop. Dat gaat van dieren tot landschappen en brengt kleur in je keuken. En topdoek.nl heeft een enorme keuze! Er zijn zelfs aanpasbare ontwerpen waarbij je je eigen foto of tekening op de inductiebeschermer kunt laten drukken. Er is dus een beschermhoes voor elke smaak en elke kookplaat. En als je er meerdere in huis hebt, is er zelfs een beschermhoes voor elke gemoedstoestand of dag van de week!

Eenvoudig te gebruiken

De inductiebeschermers van Topdoek.nl zijn eenvoudig te gebruiken. Zodra je de kookplaat niet meer nodig hebt rol je de beschermer over de plaat heen en ontstaat er extra werkruimte in je keuken, terwijl de kookplaat toch beschermd is tegen krassen! Dat geeft je de gemoedsrust dat je de kookplaat niet kunt beschadigen. Let er uiteraard wel op dat je de beschermer pas over de plaat legt als deze is afgekoeld. Heb je de inductieplaat weer nodig? Dan is de beschermer in een mum van tijd weer opgerold en kun je gaan koken.

Snelle levering

Bestel je vandaag voor 14.00u, dan heb je de inductiebeschermer al binnen 2 werkdagen in huis. En bestel je voor meer dan €48, dan is de verzending zelfs helemaal gratis. Topdoek.nl accepteert alle bekende betaalmethodes van Nederland, inclusief Ideal en achteraf betalen via Klarna. En ook buiten Nederland kun je profiteren van de ideale inductiebeschermers van Topdoek.nl want deze specialist in fotodrukwerk levert ook in het buitenland.