Nexd media
Image default
Wijn

Wijn als cadeau bezorgen: zo pakt u dat aan

Wijn is fijn: helderder kunnen we het niet verwoorden. Bent u op zoek naar de lekkerste wijn voor thuis op de bank, voor een uitgebreid (kerst)diner of juist om cadeau te doen? Besluit u bij Wijnhuis Oktober wijn cadeau te laten bezorgen, dan wordt elke fles wijn die u besteld van uitgebreide beschrijving voorzien. In luttele tellen heeft u de wijn gevonden die perfect bij de gelegenheid of het type maaltijd past. Wijnen zijn er in tal van soorten en maten. Houdt u van de smaak van wijn, maar niet van het aangeschoten gevoel dat u ervan krijgt? Kies dan voor alcoholvrije wijn. Bij het wijnhuis kunt u namelijk ook eenvoudig de beste alcoholvrij wijn online bestellen. Wijn cadeau laten bezorgen kent tal van voordelen: u bestelt vanuit de luie stoel en hebt een uitgebreid assortiment tot u beschikking. Ook ziet u gelijk of de wijn van uw keuze leverbaar is of niet. De beste alcoholvrij wijn online bestellen kan voor aller leeftijden: jong en oud. Wijn is een kwaliteitsproduct dat, mits goed gecombineerd, de smaak van het eten zal versterken. U kunt ook prima van wijn genieten zonder dronken te worden.

Bestellen in de webshop: de praktijk

Bestellen in de webshop: de praktijk De lekkerste en beste alcoholvrij wijn online bestellen of wijn als cadeau laten bezorgen? Bij Wijnhuis Oktober gaat dat als volgt: u plaatst het product van uw wens in het winkelmandje en kiest uit de verschillende betalingsmogelijkheden (onder meer iDeal, PayPal, maar ook Bancontact). Direct nadat de betaling ontvangen is, wordt de bestelling naar u toegestuurd.

Razendsnelle bezorging

Razendsnelle bezorging Kiest u ervoor de beste alcoholvrij wijn online te bestellen en deze als wijn cadeau te laten bezorgen, dan zult u deze meestal al de volgende dag in huis hebben. Als u voor meer dan 75 euro bestelt, of in totaal minstens twaalf flessen, dan wordt de wijn zelfs geheel gratis bezorgd. Kies uit verschillende wijnen, bijvoorbeeld Spaanse, Franse, Zuid-Afrikaanse of juist Italiaanse wijnen.