Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Verhelder en kom je doelgroep tegemoet met een instructie video laten maken

Verhelder en kom je doelgroep tegemoet met een instructie video laten maken

Het gebruik van instructievideo’s, instructiefilms, e-learningvideo’s en explainer video’s kan een waardevolle aanvulling zijn op het promoten van je producten of diensten en het trainen van medewerkers. Het is namelijk niet alleen een mooi middel om jouw klanten op een heldere manier iets uit te leggen, maar het verdient zichzelf ook terug. Hoe? Door bijvoorbeeld jouw customer care afdeling te ontzorgen, de kans op faalkosten te reduceren, en het benodigde personeel voor trainingen te verminderen.

Wat wil je met jouw e learning video of explainer video?

Voordat je ook maar iets onderneemt moet je nadenken over wat je wilt bereiken met de video. Wil je bijvoorbeeld je producten of diensten uitleggen aan potentiële klanten, of juist je medewerkers trainen? Afhankelijk van je doelstellingen, kun je bepalen welk type video het beste bij je past. Een e learning video laten maken vraagt namelijk om een iets andere aanpak dan een instructiefilm laten maken, of explainervideo laten maken. Wij raden je aan om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen. Kijk hierbij naar de ervaring en kwaliteit van het bedrijf, maar ook naar de prijs-kwaliteit verhouding. Een bedrijf waar wij goede ervaringen mee hebben is videoproductiebedrijf ZoomWorks in Overijssel.

Een instructiefilm laten maken bij ZoomWorks

Bij ZoomWorks hebben ze alles in eigen huis, waardoor je snel met ze kunt schakelen en de samenwerking altijd fijn en persoonlijk is. Tijdens het productieproces sta je in nauw contact met hun projectmanagers en audiovisuele specialisten. Stap voor stap word je meegenomen in het proces, zodat je jouw instructie video of instructiefilm steeds meer vorm ziet krijgen. Hierdoor is er genoeg ruimte om eventueel bij te sturen, zodat het gewenste eindresultaat gegarandeerd gehaald wordt. Hier zijn ook de feedbackrondes voor. Een geen zorgen, bij ZoomWorks gaan ze net zo lang door totdat jij helemaal blij wordt van jouw instructie video, instructiefilm, e learning video of explainer video.

https://zoomworks.nl/instructievideo-laten-maken/