Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Slimme huishoudelijke hulpmiddelen die je tijd besparen

Er zijn verschillende redenen waarom je slimme huishoudelijke apparaten in huis zou willen hebben. Ten eerste kunnen ze je tijd besparen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet zelf de afwas te doen als je een afwasrobot hebt, of hoeft je niet zelf te stofzuigen als je een Eziclean stofzuigers hebt. Dit geeft je tijd om andere dingen te doen.

Ten tweede kunnen slimme huishoudelijke apparaten je leven gemakkelijker maken. Zo hoef je niet zelf elektrische apparaten aan- en uit te zetten als je smart home-systemen hebt.

Ten derde kunnen slimme huishoudelijke apparaten ook nog eens energiezuinig zijn. Zo heeft een smart thermostaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om de verwarming automatisch aan- en uit te zetten, wat kan helpen om energie te besparen. Kortom, er zijn talloze redenen waarom het aan te raden is om slimme huishoudelijke apparaten in huis te hebben. We lichten een aantal opties uit.

Stofzuigers met zelfreinigend filter

Stofzuigers met een zelfreinigend filter zijn een handig hulpmiddel als je weinig tijd hebt om het filter regelmatig te vervangen. Dit type stofzuiger heeft een filter dat automatisch wordt schoongemaakt, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhouden van de stofzuiger.

Afwasrobot

Een afwasrobot is een apparaat dat automatisch de afwas doet. Het apparaat kan zelfstandig afwassen, maar je kunt ook kiezen om het afwassen te sturen via een app op je telefoon. Zo hoef je zelf geen tijd te besteden aan het afwassen en kun je je tijd aan andere dingen besteden.

Eziclean

Eziclean is merk van o.a. robotstofzuigers die automatisch je huis stofzuigt. Je kunt het apparaat instellen om op bepaalde tijden te werken, waardoor je altijd thuiskomt in een schoon huis. Sommige modellen hebben ook een dweilfunctie zodat je 2 klussen in 1 uitvoert.

Luie-Susan-kasten

Luie-Susan-kasten zijn een handig hulpmiddel als je weinig ruimte hebt in je keuken. Ze zijn voorzien van een draaiplateau waardoor je gemakkelijk bij alle spullen in de kast kunt komen, zonder dat je alles uit de kast hoeft te halen. Zo hoef je minder tijd te besteden aan het zoeken naar spullen in je keuken.

Smart home-systemen

Smart home-systemen zijn een manier om je huishouden te automatiseren. Zo kun je bijvoorbeeld een smart thermostaat installeren die ervoor zorgt dat je verwarming automatisch aan- en uitgaat. Ook kun je smart licht- en stekkerdozen installeren, zodat je gemakkelijk elektrische apparaten kunt aan- en uitzetten. Op deze manier hoef je minder tijd te besteden aan het bedienen van elektrische apparaten en kun je je tijd aan andere dingen besteden.