Nexd media
Image default
Aanbiedingen

Maak een video podcast in een professionele studio

Maak een video podcast in een professionele studio

Video podcasts worden steeds populairder. Via sociale media als Instagram, Facebook en TikTok, maar uiteraard ook via de grootste video-platform ter wereld: YouTube.

Het hebben van een eigen video podcast is de perfecte manier om jouw boodschap op een goedkope manier te delen met een groot publiek. In tegenstelling tot bijvoorbeeld reclame op radio of TV is het uitzenden van je video podcast op de meeste platforms gratis. Het maken van een video podcast is erg tof, maar moet wel over de juiste kennis en opnameapparatuur beschikken. Wil jij een professionele video podcast maken, maar heb je hulp nodig bij het maken van een plan? Of weet je al precies hoe de video podcast er uit moet gaan zien, maar beschik je niet over de juiste apparatuur? Dan is een goed idee om je video podcast op te nemen in een professionele studio! Bij Podcast Studio Rotterdam beschikken ze over professionele apparatuur die je kunt gebruiken voor de opname van je video podcast. Als je een studio huurt bij Podcast Studio Amsterdam krijg je de beschikking over 3 camera’s die uit verschillende standpunten opnames maken. Daarnaast krijg je een eigen Studio operator die alle techniek regels tijdens de video opnames. Als de video podcast opgenomen is, zorgt een volledig professionele nabewerking ervoor dat je podcast perfect wordt gemonteerd. Ook zorgen ze ervoor dat de video podcast gepubliceerd wordt op social media en alle bekende video podcast platformen.

podcast studio rotterdam

Podcast Studio Rotterdam

Podcast Studio Rotterdam is een professionele Podcast Studio waar leuke filmmakers werken met meer dan 10 jaar ervaring.  Het bedrijf is een dochter van Trenchoat Film. Ze zorgen er altijd voor dat jouw video podcast van de hoogst mogelijke kwaliteit is. De gezellig omgeving zorgt ervoor dat het opnemen van een video podcast is bij Podcast Studio Rotterdam een prettige ervaring is.

https://podcaststudiorotterdam.nl/