Nexd media
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een online marketing bureau inschakelen

Een online marketing bureau inschakelen

Een online marketing bureau inschakelen zoals weCare Media is voor bijna alle bedrijven aan te raden. Dit omdat er steeds meer bij komt kijken om een hoge positie in de zoekmachine te krijgen. Voorheen kon je dit gewoon met zoekwoorden doen, maar vandaag de dag telt bijvoorbeeld de snelheid ook mee. Bovendien zijn er achter de schermen ook veel technische tweaks mogelijk zoals schema’s.

Je ziet in de zoekmachine namelijk niet alleen maar websites, maar ook korte samenvattingen die het beste antwoord laten zien. Voor producten is er nog veel meer mogelijk waarmee je veel winst kunt behalen in de zoekmachine. Zo zie je steeds vaker een korte specificatielijst en sterretjes die bijvoorbeeld in een vlugge blik de review score laten zien. Daarnaast heb je ook nog Google Shopping waarbij een korte omschrijving bij een afbeelding wordt gegeven en nog veel meer.

De eerste stap is een goede website

De eerste stap voor iedere ondernemer is een Website laten maken. Dit heb je nodig, want het is als het ware het visitekaartje van je onderneming. De meeste bedrijven hebben dit wel, maar soms is het zo verouderd dat hij niet weet te presteren. Daarnaast is er vandaag de dag ook veel meer mogelijk. Een echte webdesigner weet alle trucjes die zij in code toe moeten passen om een website snel te laten werken. Dit is niet alleen belangrijk voor de klant, maar ook voor de zoekmachines. 

Daarnaast kun je vandaag de dag ook gewoon video’s en afbeeldingen op de website plaatsen waarbij de laadtijd niet meer zo gigantisch wordt vertraagd. Er zijn namelijk cache plugins die de afbeelding sneller kunnen laden, maar ook zijn er nieuwe afbeeldingsformaten mogelijk. De zogenaamde WEBP bestanden nemen veel minder ruimte in beslag en daardoor wordt je website vaak ook een stuk sneller. Een klant wil namelijk snel kunnen lezen, zien en bestellen. Dit omdat we steeds minder tijd hebben in de huidige maatschappij en alles veel langer duurt. Ze willen dus gewoon binnen 2 klikken iets kunnen bestellen!