Nexd media
Image default
Woningen

De specialisten van ons bureau hebben uitgebreide ervaring met het uitvoeren van transactiesHet makelaarskantoor is opgericht op 1 augustus 2006. Ondanks onze jonge leeftijd hebben wij gekwalificeerde makelaars in dienst.
Onze medewerkers hebben ruime ervaring in vastgoed, hoger onderwijs. Afgestudeerd aan cursussen in de specialiteit “REALTOR” bij de Association of Real Estate Professionals. Zij zijn gecertificeerd lid van de Vereniging Real Estate Professionals.
Ons belangrijkste werkterrein is
bemiddeling bij de verkoop en aankoop van residentieel en commercieel onroerend goed.
Wij bieden onze klanten een volledig scala aan onroerendgoeddiensten: taxatie van een appartement, zoeken naar een koper, gratis advertenties, een grote database met objecten, bezichtiging op een voor u geschikt tijdstip, voorbereiden van alle benodigde documenten voor de transactie.
Wij bieden alle consulten gratis aan.
In de onroerendgoeddatabase van ons agentschap vindt u aanbiedingen voor de verkoop van appartementen, kantoren, huizen, percelen, voorstedelijk en commercieel onroerend goed.
De specialisten van ons bureau hebben uitgebreide ervaring met het uitvoeren van transacties van elke graad van complexiteit. U kunt rekenen op gekwalificeerde hulp.
Door contact met ons op te nemen, zorgt u voor de veiligheid van het complexe proces van het kopen van onroerend goed en minimaliseert u financiële risico’s.
We groeien en ontwikkelen voortdurend, wonen seminars en conferenties bij, werken actief aan de kwaliteit van onze diensten en verstrekte informatie, we houden van ons werk en streven ernaar om in alles de beste te zijn. We worden vertrouwd door grote banken, collega’s en, wat vooral prettig is, door onze klanten.

 

 

 

Appartement te huur

 

{{externalimage}}

https://be.propenda.com/