Nexd media
Image default
Business / Business Services

Volg nu een massage opleiding bij Positive Touch!

Een massage opleiding klinkt u misschien wel interessant in de oren. Het is namelijk ook erg leuk om te leren. Iedereen vindt het namelijk wel eens fijn om een massage te krijgen, maar zodra dit niet goed gebeurt, kun je ook een naar gevoel achteraf krijgen in je spieren. Wij van Positive Touch proberen dit scenario te voorkomen door iedereen zo goed mogelijk op te leiden. In twee jaar wordt u van leek omgetoverd tot een integraal holistische masseur/se. In deze opleiding leer je verschillende technieken die u verder kunnen helpen in de genezing en heling van het menselijk lichaam. 

Het eerste jaar van de massage opleiding

In het eerste jaar van de massage opleiding van Positive Touch leert u de basis van het masseren. Het eerste jaar is vooral gericht op de integrale massage. Hierbij leert u specifieke technieken en de invalshoeken achter deze methodes. Daarnaast kunt u in het eerste jaar ook meer leren over coaching, intuïtieve ontwikkeling en psychosomatiek. De opleiding duurt slechts 16 dagen en in deze dagen leert u dan ook heel veel. Dit betekent dat u elke dag om half 10 aanwezig dient te zijn en de dag eindigt om 5 uur. De opleiding kost 1825 euro en gemiddeld zijn er 12 tot 16 deelnemers. Overigens is de opleiding erkend als HBO-opleiding en krijgt u achteraf ook een diploma. 

Het holistisch jaar 

In het tweede jaar van de holistische massage opleiding, ook wel het holistisch jaar genoemd, leert u meer over het begeleiden van mensen bij het bewustwordingsproces. Hierbij worden vragen gesteld als: wat wil het lichaam tot uitdrukking brengen en wat is het signaal dat iemand geeft? Zodoende verdiept u zich in de integraal holistische massage. Ook komen er aanvullende onderwerpen aan bod zoals de coaching en therapeutische vaardigheden. Voor dit tweede jaar van de opleiding gelden dezelfde kosten en tijden als voor het eerste jaar. De afstudeeropdracht bestaat uit een holistisch onderwerp naar keuze. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de massage opleiding van Positive Touch? Kijk dan op onze website www.positivetouch.nl en misschien is deze opleiding wel iets voor u! U kunt ook een massage cursus volgen om het zelf te ervaren.

Gerelateerde artikelen

wat is neo?

Camera oplossingen voor bedrijven

Alle hijsmiddelen bij Hijswinkel