Nexd media
Image default
Business / Business Services

Schoorsteenveger in Tilburg gezocht?

Zoekt u naar een schoorsteenveger die de schoorsteen van uw huis in Tilburg schoon kan maken? Dan zit u bij Hendriks goed! Wij zijn een gediplomeerd en erkend schoorsteenveger, die uw schoorsteen in Tilburg van binnen weer brandschoon kan maken. Al twintig jaar lang gaat een schoorsteenveger van Hendriks voor vakmanschap en kwaliteit. We werken met personeel dat gediplomeerd is, en zijn dagelijks bezig met voegwerk, schoorsteenvegen, het opsporen van lekkages, dakgootreiniging en dak reparaties & onderhoud. Iedere schoorsteen in Tilburg is voor ons natuurlijk uniek, en een schoorsteenveger van Hendriks zal advies geven die op uw situatie is aangepast. Bij een schoorsteenveger van Hendriks die bij u langskomt kunt u verzekerd zijn van kwaliteit! Klik hier voor een schoorsteenbedrijf in Tilburg

Waarom een schoorsteenveger in Tilburg nodig?

U zit misschien met de vraag, hebben we wel een schoorsteenveger nodig voor onze schoorsteen in Tilburg? We gebruiken onze schoorsteen namelijk maar een paar keer per jaar, daar zal hij toch niet zo vies van worden? Daar zit u helaas verkeerd, een schoorsteenveger is essentieel op schoorsteenbrand in uw schoorsteen in Tilburg te voorkomen. Dat komt door het volgende: creosoot. Weer een onbekende term, maar niet voor een schoorsteenveger van Hendriks uit Tilburg! Wanneer u in uw schoorsteen kolen, hout of olie stookt dan ontstaan er onvermijdelijk onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terecht komen. Deze deeltjes zijn erg plakkerig, en gaan zich hechten aan de binnenkant van de schoorsteen. Een laag ontstaat die ontzettend brandbaar is, deze teerachtige laag heet creosoot. Als deze laag in de fik vliegt, wat snel gebeurt bij het stoken van de kachel, dan heeft u schoorsteenbrand, of zelf woningbrand. Een schoorsteenveger die uw schoorsteen in Tilburg komt schoonmaken is daarom onmisbaar!

Kortom

Een schoorsteenveger van Hendriks hoeft maar een of twee keer per jaar langs te komen om uw schoorsteen in Tilburg te vegen, afhankelijk van hoe vaak u de kachel gebruikt. Voor tarieven kunt u terecht op de website van Hendriks, waar u gelijk contact met ons op kunt nemen als u zeker weet dat u een schoorsteenveger langs wilt laten komen in Tilburg. We zien u snel!