Ontvang persoonlijk advies bij bodem- of vloerisolatie met pur

      Reacties uitgeschakeld voor Ontvang persoonlijk advies bij bodem- of vloerisolatie met pur

Wist u dat er een verschil is tussen bodem- en vloerisolatie met pur? Zo ja, bent u benieuwd wat dit verschil nu is? Een specialist zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. heeft voor u het antwoord. Bij vloerisolatie met pur wordt er aan de onderkant van de beganegrondvloer een isolatielaag aangebracht. Wel moet uw kruipruimte ongeveer 50 centimeter diep zijn en mag er geen vocht aanwezig zijn. Is dit bij u niet het geval? Dan kiest u voor bodemisolatie. Bij deze variant wordt de isolatielaag aan de bodem van de kruipruimte aangebracht, waardoor het vocht in de woning minder wordt en u er altijd warm bijzit.

Met vloerisolatie door middel van pur heeft u nooit meer koude voeten

Nooit meer koude voeten in huis, klinkt dat voor u ook als muziek in de horen? Dan kiest u voor de hoge isolatiewaarde van een stabiel en vormvast product als vloerisolatie met pur. Een specialist zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. voert al jaren deze klus uit. Per jaar past de isolatiespecialist ruim 3000 woningen aan en voorziet de panden van een perfecte isolatie. Vloerisolatie met pur zorgt voor meer comfort in uw huis. Zo hoeft u tijdens koude dagen minder hard te stoken en heeft u geen last meer van kou en vocht vanuit kruipruimtes. Met de hulp van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. zit u er altijd warmpjes bij.

Een specialist heeft binnen een mum van tijd uw vloerisolatie met pur aangelegd

Er zijn diverse voordelen als u kiest voor vloerisolatie met pur. Als u kiest voor een specialist, geniet u snel van dit product omdat het in een rap tempo wordt aangebracht. Hiervoor gaat u naar Van de Bunt Isolatietechniek B.V. Als eerste worden er twee-componenten hardschuim tegen de onderzijde van de beganegrondvloer gesprayd. Al binnen enkele seconde wordt het materiaal hard. Na de werkzaamheden kunt u binnen een korte tijd weer uw woning betreden om te genieten van een perfecte isolatie. Vloerisolatie met pur is toe te passen op zowel houten- als betonnen vloeren. Zorg ervoor dat het nooit meer koud is bij u thuis en rekening direct af met vocht in de kruipruimte.