Met Douglas hout bent u verzekerd van een lange levensduur

      Reacties uitgeschakeld voor Met Douglas hout bent u verzekerd van een lange levensduur

Hout ziet u steeds vaker in de Nederlandse tuinen. Ook niet vreemd, want het creëert een mooie uitstraling in uw tuin. Kiest u ook voor deze houtsoort? Dan profiteert u van de duurzaamheid. Meerdere jaren geniet u van een mooie kleur en weet u zeker dat het hout wel tegen een stootje kan. Het hout is geschikt voor diverse weersomstandigheden en door zijn sterke en stabiliteit erg veelzijdig. Denk bijvoorbeeld maar aan veranda’s, overkappingen, gevelbekleding, schuttingen kapschuren en meer. In het gevarieerde aanbod van Tuinhout Compleet vindt u het Douglas hout van uw keuze. Vervolgens bestelt u het eenvoudig online en ontvangt u uw bestelling al binnen 10 werkdagen.

Creëer een prachtige sfeer in uw tuin met Douglas hout

Overweegt u het bouwen van een tuinhuis of schuur? Of dient uw poort vervangen te worden? Overweeg dan eens Douglas hout te gebruiken. Deze veelzijdige houtsoort is geschikt voor diverse constructies in de tuin. Dat komt door de natuurlijke duurzaamheid. Wanneer u een unieke uitstraling wilt creëren, is het gevelhout in een zwarte kleur wel iets voor u. Steeds vaker zien we de klassieke en zwarte horizontale planken terug. Extra voordeel is dat de zwarte verflaag de planken beschermt tegen slijtage als gevolg van vorst, zon, warmte en regen. Ziet u dit wel zitten? Bekijk dan eens het ruim assortiment van Tuinhout Compleet.

Geniet van comfort met een terras van Douglas hout

Heeft u een prachtige royale tuin? Of geniet u van de zonnestralen in uw kleine stadstuin? In beide gevallen kunt u nog meer genieten door een terras te realiseren. De Douglas terrasdelen van Tuinhout Compleet bestaan uit alles wat u nodig heeft voor het bouwen van uw terras. U kiest uit reeds geïmpregneerde Douglas terrasdelen en planken waarbij u dit zelf nog moet doen. In een paar muisklikken bestelt in deze webshop wat u nodig heeft. Vervolgens ontvangt uw bestelling al snel in huis. Dan kan het genieten van comfort in uw tuin beginnen!