LED gu10 lampen

      Reacties uitgeschakeld voor LED gu10 lampen

Warm witte niet-dimbaar

 

Afwikkeling op een bewuste keuze voor het verkrijgen van een lampen is eenvoudig en er zijn vier fundamentele onderdelen die erachter te komen of de LED-lampen een voordelig item is.

 

Lichte kleur

 

Optellen tot licht opbrengst (stralingsenergie)

 

Verspreiding van het licht (schacht punt)

 

lampen metingen

 

LED licht kleur

 

9 watt GU10 LED lampen kleurbereik heeft van warm naar koel wit waar warm wit komt binnen grenzen aan niet te onderscheiden aan een wolfraam of halogeen lampen en bereikt van 2800k tot 3800k. Koel wit kan worden vergeleken met lichtere tinten van blauw tint en wordt soms gebruikt voor lokale verlichting en het gaat tot 6000k hierboven. De derde is puur wit die alle meer in het algemeen gebruikt voor zakelijke lichten waar de gele is of blauwe tint volledig ontbreekt. Puur wit is afkomstig van 4800k tot 6000k. Het is vaak gezinspeeld op als vlekkeloos wit licht in licht bereik. De vierde schaduw wordt aangeduid door een paar titels, bijvoorbeeld middelgrote wit, gemeenschappelijke wit en zakelijke wit en het varieert van 3800k tot 4800k. Dit bereik heeft is het nemen van de verschijnen en officieel opvallende aanbiedingen.

 

Optellen tot licht opbrengst (iriserende flux)

 

Momenteel is de tweede meest opvallende component in het beslissen over een LED-lampen is de totale lichtopbrengst of vaak verwezen als stralende flux. Talrijke klanten vragen vaak als de halogeen 50 watt GU10 lampen het dezelfde opbrengst over lumen in contrast met de LED GU10 licht heeft.

 

De 9 watt GU10 LED lampen is ingericht met koeling saldi op het lichaam van de lampen blok de LED tegen oververhitting en houdt het koel zelfs bij hogere wattages waar andere ledverlichting kan toch niet blijven dergelijke temperaturen vanwege mal geventileerd plannen en ophouden te bestaan. Standaard halogeen lampen zijn zorgvuldig vervaardigd en zijn weerloos zijn tot de kleinste schade die tot breuk vanwege hun fijne structuur leiden kan. De 9 watt GU10 LED lampen heeft een sterk lichaam die vermijdt en letsel of effect van materialen dus het verbeteren van de levensduur van het licht en welzijn die uit hoofde van het licht.

 

 

Pijler hoek van LED GU10 licht

 

Het derde kernpunt te overwegen van een GU10 licht is de balk rand van de LED gadget. Deze punten als een regel gaan uit zo klein als 45° tot net zo breed als 120°. Op het moment wanneer de rand wordt verwacht aan het licht de ruimte aan de zijkanten is de 90° tot 120° favoriet terwijl de verlichting direct omlaag het gebruik van verschillende LED-lampen vereist te verlichten van de ruimte. Mogelijk perfecte volledig vertrouwt op bij het gebruik en de noodzaak van de klant is het mogelijk dat het zijn lokale, zakelijk of modern. De GU10 lampen LED licht is favoriet bij een 90° bar perceel voor residentiële en indoor gebruik.

 

 

Lichte afmetingen

 

Na de metingen van de eventuele LED lampen gadget is fundamenteel voor de afwikkeling op een keuze met betrekking tot de open lucht of binnenverlichting. Dit verschilt op de eerste lampen accommodatie waar de 9 watt die GU10 LED lampen moeten worden gemonteerd. De lengte van de lampen moet voldoende met de leegte van het dak als de 9 watt GU10 LED lampen in goede montage is. Dit moet ook worden opgemerkt dat de breedte en de lengte van de lampen lichaam wijzigingen, maar de afstand van de lampen over 50mm voor GU10 LED lampen en een gespecialiseerde afbakening bovendien op onze site gegeven is.

 

 

https://leds-depot.nl/led-230v/gu10-led-spots.html