Nexd media
Image default
Business / Business Services

Kartonnen dozen in allerlei soorten en maten

Kartonnen dozen heeft de Dozenhal in grote verscheidenheid in haar zeer uitgebreide assortiment. Dozen om poststukken in te versturen, verpakking dozen, verhuisdozen. Dus of u nu op zoek bent naar kartonnen dozen om te verhuizen, of om artikelen via brievenbussen te verzenden, of een doos om cadeau te geven, de Dozenhal, heeft ze allemaal in huis. De kartonnen dozen zijn zelfs uitstekend te hergebruiken en op te bergen, net als de verhuis- en verzenddozen.

Kartonnen dozen op maat gemaakt

Kartonnen dozen kunnen door de Dozenhal zelfs speciaal naar eigen ontwerp, stijl en naar wens worden gemaakt. Maatwerk dus. Aangepast aan elk willekeurig artikel dat u wenst te verzenden. Hun service gaat verder dan normaal. Of het nu gaat om een stevig, goed ontworpen doos die voor de scheepvaart wordt gebruikt, of om een prachtig vormgegeven geschenkverpakking speciaal ontworpen en met verrukkelijke stippen en lint. Zij geven u de garantie dat hun kartonnen dozen altijd worden gemaakt op basis van duurzaamheid, gedegen vakmanschap en de hoogst mogelijke standaard van kwaliteit.

Kartonnen dozen voor commercieel gebruik

Kartonnen dozen van Dozenhal zijn ook prima te gebruiken op kantoor om voorraden in op te bergen of voor een mooie bakkerij die een mooie verpakking nodig heeft. Of u nu een product- of servicegerichte onderneming heeft, u kunt zeker profiteren van kartonnen dozen als alternatief voor dure rekken en zware opbergoplossingen. Het kan zelfs voorkomen dat u in sommige gevallen de voorkeur geeft aan het gebruik van archiefdozen (in plaats van een archiefkast).

Kartonnen dozen met korting

Ook wanneer u op zoek bent naar kartonnen dozen in een bulk aankoop bent u bij de Dozenhal aan het juiste adres? Ze verkopen ook gebruikte dozen tegen een zeer gereduceerd tarief. Kijk gerust rond op de website voor meer informatie. Heeft u specifieke vragen? Neem dan zeker contact op met de professionals van de Dozenhal.

Of u nu gaat verhuizen, goederen moet versturen of gewoon spullen moet opbergen? Als u op zoek bent naar kartonnen dozen hoeft u niet langer meer te zoeken naar een bedrijf dat u kan helpen bij uw verpakkings vraag.

Gerelateerde artikelen

Duurzaam wonen met ledverlichting

Veelzijdige aluminium kozijnen

RVS plaat voor de metaalbouw – Van Geenen B.V.