Een vuil- of puincontainer huren, wat kost mij dat?

      Reacties uitgeschakeld voor Een vuil- of puincontainer huren, wat kost mij dat?

Een container huren voor een bouwproject is natuurlijk een noodzaak. Met de bouw komt er veel afval vrij en u moet alleen nog bepalen wat voor soort container u nodig heeft. De huur van een container hoeft helemaal niet flink in de papieren te lopen. Daarvoor is het wel belangrijk dat je een gerenommeerde verhuurder inschakelt. Deze rekent een vast all-in tarief, zodat je achteraf niet plotseling extra hoeft te betalen. In deze prijs zit het plaatsen en ophalen van de container, 8 weken huur, milieutoeslag en btw inbegrepen. Zodoende weet je op voorhand precies waar je aan toe bent bij het huren van een vuilcontainer of puincontainer.

Combinatiekorting bij een vuilcontainer huren en ophoogzand laten leveren

Bij ieder bouwproject moet u een vuilcontainer huren om het afval netjes af te laten voeren. Ook ophoogzand is vaak noodzakelijk dus waarom zou u die twee niet combineren? Ophoogzand wordt doorgaans gebruikt als ondergrond voor een pad of een weg. Dat komt doordat deze grondstof grond- en regenwater op een geschikte manier draineert. Naast ophoogzand kun je bijvoorbeeld ook gebroken puin of menggranulaat laten leveren. Zodoende kun je het huren van een puincontainer of vuilcontainer uitstekend combineren met de levering van bepaalde grondstoffen. Als je het huren en leveren combineert, profiteer je van een combinatiekorting. Dat is praktisch én goed voor de portemonnee.

Vuilcontainer huren: diverse formaten beschikbaar

Afhankelijk van het soort verbouwing dat u in gedachten heeft moet u een vuil- of een puincontainer huren. Gelukkig is het bestellen van een vuilcontainer een fluitje van een cent. De kleinste vuilcontainer heeft een inhoud van 3 m3 en deze huur je als je kleine hoeveelheden afval moet afvoeren. Bij een gespecialiseerd bedrijf kun je ook een puincontainer van maar liefst 40 m3 huren. Deze container is ideaal als je van een aanzienlijke hoeveelheid bouwafval, hout of groenafval af moet. Het is van belang dat je op voorhand goed inschat welk formaat je nodig hebt. Anders is de container misschien niet groot genoeg of betaal je te veel voor het huren van een vuilcontainer of puincontainer.