Een eigen kantoor

      Reacties uitgeschakeld voor Een eigen kantoor

Steeds meer mensen zijn zelfstandig ondernemer of werken freelance. Dit betekent onder andere dat je niet één plek hebt waar je moet werken. Als je voor een baas werkt is het simpel: je gaat elke dag naar het bedrijf toe en daar heb je een plekje. Maar als je voor jezelf werkt, dan is er niemand die voor jou een plekje regelt en dan moet je dat dus zelf regelen.

De makkelijke optie is om thuis te werken. Dat heeft een aantal voordelen. Zo hoef je lekker nergens heen en kun je ook, zonder dat iemand het zal merken, de hele dag in je pyjama werken. Een ander voordeel is dat je niet in de file hoeft te staan, want je bent al op je werk. Verder voel je je ook prettig in je eigen huis. Toch heeft het ook nadelen. Als je thuis werkt, dan ben je altijd op je werk en kun je nooit de deur achter je dicht trekken. Je zult er niet aan ontkomen dat werk en privé door elkaar gaan lopen. In huis zijn er altijd wel dingen die moeten gebeuren. Als je er simpelweg niet was, dan had je het niet gedaan, maar ‘nu je er toch bent’ laat je je sneller afleiden door dingen in en rondom het huis.

Als jij dit ook hebt, dan is het een goed idee om een ruimte in een pand te huren en dit als kantoor in de zetten. Zo heb je toch een plek waar je kunt werken en je kunt er ook klanten ontvangen. Richt dit kantoor precies zo in dat jij er efficiënt kunt werken en er ook nog blij van wordt. Vind je dat lastig? Gebruik dan een 3d impressie van www.werestudio.com. Hiermee krijg je een beeld van de ideeën die je hebt voor de ruimte en voel het net alsof je er echt bent. Dit is ideaal voor als je er niet zo goed uit komt.

https://www.werestudio.com/