Nexd media
Image default
Banen en opleidingen

Een cursus persoonlijke ontwikkeling doet wonderen voor je werknemers

Elke werkgever wil natuurlijk dat zijn medewerkers dagelijks fluitend naar het werk komen en met een cursus persoonlijke ontwikkeling kan dit een werkelijkheid worden. Tijdens deze cursus worden werknemers aangemoedigd over hun eigen ontwikkeling na te denken en te bepalen welk levenspad ze in willen gaan. Dit kan voor werkgevers natuurlijk vrij spannend zijn, want wat nu als de baan die ze nu doen niet meer voldoet? Toch is het belangrijk voor de sfeer op de werkvloer en de prestaties van het team de mogelijkheden te verschaffen om verder te groeien. Door de sleur te doorbreken met persoonlijke coaching wordt je team sterker en gemotiveerder.

Wat is een cursus persoonlijke ontwikkeling?

Tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling worden deelnemers gevraagd om kritisch en effectief naar zichzelf te kijken. Ze krijgen vragen over de obstakels die ze in het leven tegenkomen, over hun persoonlijke gebruiksaanwijzing en over de zaken waarover ze meer controle zouden willen hebben. Vervolgens wordt gekeken hoe deze obstakels uit de weg geruimd kunnen worden door de eigen persoonlijkheid te analyseren. Zo leren werkgevers om de belangrijke zaken prioriteit te geven en om niet te leven met wat moet, maar met wat kan.

Waarom is persoonlijke coaching goed voor werknemers?

Als jij een manager bent, dan wil je dat je team tevreden is. Tevreden teams presteren beter en werken soepeler. Met persoonlijke coaching kun je je werknemers weer tevreden maken en dat betekent een algeheel betere sfeer op de werkvloer. En uiteraard kun jij daar dan ook profijt bij hebben, want als jij jezelf ook van alle obstakels ontdoet, zal je een betere manager worden. Bij de How Company hebben ze een aantal persoonlijke coaching opties en kun je een cursus persoonlijke ontwikkeling boeken voor je team en voor jezelf. Zo versla je de sleur en kunnen jullie allemaal fluitend naar je werk.