Een archief digitaliseren volgens de huidige wet- en regelgeving

      Reacties uitgeschakeld voor Een archief digitaliseren volgens de huidige wet- en regelgeving

Heb je een papieren archief en wil je dit graag laten digitaliseren? Zorg dan wel dat dit gebeurt volgens de laatste wet- en regelgeving. De veiligheid en privacy van mensen mogen immers niet in het geding komen. Bovendien wil je dat al je gegevens natuurlijk zorgvuldig opgeslagen worden en goed doorzoekbaar zijn. Een archief digitaliseren doe je immers vooral om het voortaan gemakkelijker te kunnen raadplegen en snel de data te vinden die je nodig hebt. Hoe zorg je ervoor dat je archief juist gedigitaliseerd wordt? Door een expert, zoals Doxis, in te schakelen. Dit bedrijf helpt al ruim honderd jaar mensen met het optimaal gebruikmaken van hun bedrijfsinformatie. De medewerkers hebben al veel verschillende archieven gedigitaliseerd. Ben jij de volgende tevreden klant?

Dankzij een duidelijke planning weet je precies waar je aan toe bent

Bij Doxis krijg je niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een uitstekende service. Zo stellen de medewerkers een uitgebreid archiefbewerkingsplan voor je op. Hierin staat precies omschreven welke werkzaamheden er verricht moeten worden, wat de tijdsplanning is en welke middelen er nodig zijn. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Bovendien coacht Doxis ook jouw medewerkers, zodat zij leren hoe ze met het nieuwe digitale archief moeten werken. Ze leren het te doorzoeken, maar ook hoe ze nieuwe data goed digitaal opslaan. Zo blijft je archief altijd up-to-date.

Veel ervaring met digitaliseren voor de overheid

Werk je voor een overheidsinstantie en wil je een archief laten digitaliseren? Dan zit je bij Doxis zeker goed. Veel overheidsinstanties zijn verplicht om hun papieren archief te digitaliseren en het vervolgens over te zetten naar een archiefbewaarplaats, ook wel een e-depot genoemd. Aan dit e-depot worden hoge eisen gesteld, waar Doxis allemaal van op de hoogte is. De digitalisatie van je archief is bij dit bedrijf dan ook zeker in goede handen.

https://doxis.nl/