Nexd media
Image default
Business / Business Services

Dozen op maat, maak kennis met een eenvoudige en snelle aanpak

Dozen op maat dankzij een combinatie van 40 jaar knowhow, eigen productie en hoogwaardige service! De Dozenhal biedt u een eenvoudige en probleemloze manier om op maat gemaakte kartonnen dozen te kopen. Zij zijn niet alleen een favoriete verpakkingsleverancier, maar hebben ook een toegewijd team voor op maat gemaakte dozen, plus eigen faciliteiten voor de productie van dozen.

Dozen op maat, uniek en gemakkelijk

Uniek is dat u dozen op maat kunt laten ontwerpen, produceren en leveren samen met eventuele andere verpakkingsartikelen. Daarnaast werkt het makkelijk. Of u nu een verpakkingsexpert of algemeen bedrijfsmanager bent, de professionals weten als geen ander een op maakt gemaakte doos te vervaardigen die past bij uw budget en bij uw wensen.

Snelheid troef

De experts van de Dozenhal streven naar een goede indruk bij u. Niet alleen met de op maat gemaakte doos, maar ook met hun snelheid van hun dienstverlening. Wanneer u vandaag nog besteld, is een levering op de volgende dag al mogelijk. Bij op maat gemaakte dozen neemt dit proces wat langere tijd in beslag, maar daarover wordt u keurig netjes geïnformeerd.

Bestellen is makkelijk

Hoewel ze een van de grootste voorraden kartonnen dozen hebben in Nederland -ruim 2.500 stuks- komen er altijd nieuwe producten op de markt die ook voor hen de grenzen blijven verleggen. Hierdoor ontstaat ook een steeds grotere vraag naar op maat gemaakte dozen. Veel klanten keren steevast bij hen terug vanwege hun uitstekende leveringsvoorwaarden, prijs en service en het gemak van het plaatsen van een bestelling. Op de website heeft u de mogelijkheid om exact aan te geven waar uw wens naar uitgaat. Zelfs voor een doos op maat. U kiest zelf de afmetingen, de kwaliteit e kunt aangeven of de dozen op maat moeten worden aangevuld met een opdruk. U stuurt een voorbeeld van de door u gewenste bedrukking naar hen op en zij zorgen voor een drukproef in een voor iedereen leesbaar PDF-formaat. Na akkoord kan uw doos op maat al vanaf 10 stuks geproduceerd worden. Neem zeker contact op wanneer u een specifieke wens heeft maar ook voor meer algemene informatie.

Gerelateerde artikelen

Goedkope slotenspecialisten Leidschendam

Erkende autorijschool in Utrecht

Visitekaartjes afdrukken en bestellen