Doe inspiratie op en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

      Reacties uitgeschakeld voor Doe inspiratie op en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

U bent tevreden met uw huidige interieur, maar wilt het wat moderniseren. Chopard Interieur vormt een inspiratiebron voor een landelijk interieur. De showroom geeft u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw interieur. Bij de specialist slaagt u zeker voor nieuwe meubels. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u altijd iets vindt dat bij u en uw woning past. Liever uw meubels een tweede leven geven? Ook dit is mogelijk bij Chopard Interieur. U kunt uw meubels laten herstofferen. Dit gebeurt altijd door een deskundige stoffeerder en met exclusieve interieurstoffen.

Kies uit een uitgebreide collectie exclusieve interieurstoffen

Wilt u uw meubels er anders laten uitzien? Laat er dan een nieuw stofje opzetten. Chopard Interieur heeft een uitgebreide collectie met exclusieve interieurstoffen. Dit is de perfecte manier om uw meubelen weer eigentijds te maken. U kiest welke stof het best bij uw interieur past. Ga bijvoorbeeld voor een effen kleur, streep of bloemdesign. Ook als u sfeer wilt toevoegen aan uw interieur heeft deze specialist een goede oplossing voor u. U kiest namelijk uit een ruim assortiment gordijnstoffen. U wordt altijd uitstekend geadviseerd, waarna de gordijnen professioneel worden opgemeten en gemonteerd. U krijgt een persoonlijk ontwerp door het ontwerpbureau. Zo wordt u compleet ontzorgd! Kom eens langs in de showroom in Oisterwijk. Zo krijgt u een goed beeld van de exclusieve interieurstoffen en ontvangt u interieuradvies voor bijvoorbeeld een landelijke, klassieke of moderne stijl.

Kom langs in de showroom en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

Houdt u van een landelijke stijl qua interieur, maar kunt u wel wat interieuradvies gebruiken? Breng dan een bezoekje aan Chopard Interieur in Oisterwijk. Dit bedrijf is gevestigd in een oud, negentiende-eeuws pand in het hart van het charmante winkeldorp. In de showroom vindt u een uitgebreide collectie meubelen, exclusieve interieurstoffen en woonaccessoires. De vriendelijke medewerkers geven u altijd vrijblijvend advies op maat. Zo vindt u altijd iets dat past bij de landelijke en warme sfeer van uw woonkamer. U wordt begeleid tijdens het gehele proces, van interieurontwerp tot uitvoer. Al meer dan 25 jaar richt Chopard Interieur de mooiste huizen van Nederland en het buitenland in. Bezoek de showroom voor een persoonlijk gesprek en bespreek uw woonwensen.