Deze steriele verpakking is nog duurzaam ook

      Reacties uitgeschakeld voor Deze steriele verpakking is nog duurzaam ook

Waarom u uw steriele verpakking het beste kunt kopen bij een specialist? U weet bij de specialist zeker dat uw verpakking op een milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd. Dat zit namelijk zo. De ecologische voetafdruk van uw steriele PET verpakking wordt bijvoorbeeld zo laag mogelijk gehouden door het PET materiaal te recyclen. Ook hanteert een specialist op het gebied van PET verpakkingen, zoals PET Power, geavanceerde productieprocessen die zijn gericht op het verlagen van de CO2-uitstoot. Op deze manier wordt gezorgd dat de (steriele) PET verpakking waarin u uw producten verpakt, zo duurzaam mogelijk is. U wilt toch ook uw steentje bijdragen aan een betere wereld?

De PET verpakking wordt gebruikt in verschillende industrieën

U kunt letterlijk alle kanten uit als u gebruik gaat maken van een steriele verpakking. Bekijkt u eens het assortiment van een specialist op het gebied van PET verpakkingen, PET Power welteverstaan. U zult meteen de conclusie trekken dat de PET verpakking een enorm veelzijdig product is. U vindt er namelijk een selectie aan meer dan 700 verschillende standaard PET verpakkingen. Het is dan ook niet gek dat de al dan niet steriele PET verpakking in diverse industrieën wordt gebruikt. Zo ziet u regelmatig PET verpakkingen voor cosmetische producten, voedingsmiddelen, en schoonmaakmiddelen. Doordat PET ook als steriele verpakking kan worden gebruikt, ziet u dit materiaal ook vaak terug als verpakking in de medische sector. Eén materiaal, vele mogelijkheden: dat is PET.

Een steriele verpakking, hoe wordt die gemaakt?

U kiest toch ook voor veiligheid en hygiëne van uw producten? Maak dan gebruik van een steriele verpakking. Toch zeker als u producten voor gebruik in de gezondheidssector gaat verpakken. Waarom dat precies zo belangrijk is? Zo zorgt u ervoor dat de producten veilig te gebruiken zijn en geen infecties zullen veroorzaken. Populair als steriele verpakking is de PET verpakking. Wel is het belangrijk om voor een steriele PET verpakking naar een specialist te gaan, zoals PET Power. Hierdoor weet u namelijk zeker dat uw steriele verpakking op de juiste manier geproduceerd is. De steriele PET verpakkingen worden er bijvoorbeeld geproduceerd in een klasse 7 cleanroom, waarbij gewerkt wordt met een hoge luchtdruk om de bacteriën te doden. Om een steriele verpakking nog meer te garanderen, kan de PET verpakking na productie nog nagestraald worden met gammastralen. Hierbij worden alle DNA-structuren van micro-organismen doorbroken en stopt het celdelingsproces gegarandeerd.